Folkd Nedir ? Folkd Ne İşe Yarar ?

Folkd Nedir ? Folkd Ne İşe Yarar ?

Folkd bir sosyal blog ve sosyal imleme sitesidir. Folkd ile sadece sitenin kendi verdiği blogları görmek yerine Dünya üzerinden birçok insanın girdiği blogları görebilir, okuyabilir ve siz de blog oluşturabilirsiniz.

Folkd ile Neler Yapılabilir ?

Folkd kullanarak dünyanın her yerinden görmesini istediğiniz insanlara bloglarınızı ulaştırabilirsiniz, onların bloglarını okuyabilirsiniz, kaydetmek istediğiniz linkleri veya paylaşmak istediğiniz siteleri Folkd sayesinde bloglarınıza ekleyebilrsiniz.

Sosyal İmleme Nedir ?

Sosyal yer imi, daha sonra kolayca tekrar ziyaret edebilmeniz için bir web sitesi sayfasını tarayıcı tabanlı bir araçla etiketleme işlemidir. Sosyal medya gönderilerini tarayıcınızın yer imlerine kaydetmek yerine farklı platformların özelliklerini kullanarak gönderilere yer imi koyabilirsiniz. Yer imleri çevrimiçi olduğundan, bunlara internet bağlantısı olan herhangi bir cihazdan, her yerden erişebileceksiniz.

Sosyal imleme siteleri, sosyal medya ve içerik pazarlamacıları için basit kaynaklar olarak açıklanabilir. Günümüzde bunlar, kullanıcıların bağlantıları tartıştığı ve paylaşılan alaka düzeyine dayalı gruplar geliştirdiği çeşitli ve dinamik çevrimiçi topluluklardır.

Sosyal imleme sitelerinde (Folkd, Instapaper gibi), tartışma konuları, kullanıcıların ilgilerini çeken içeriği takip ettikleri belirli başlıklar halinde düzenlenir. Bir içeriği takip ederken, yeni bilgiler göründüğünde kişisel akışınıza bildirim alırsınız.

Sosyal imleme sitelerindeki bağlantılar, tartışma ve bilgi paylaşımı için başlangıç ​​noktasıdır. Bu, sosyal siteleri sosyal medya ilhamı bulmak, backlink kazanmak ve potansiyel etkileyicilerle ağ oluşturmak için mükemmel bir yer haline getirir.

Folkd Ne işe Yarar ?

Folkd kullanmak sadece blog yazmanıza mı olanak sağlar ?

Tabiki de hayır.

Folkd kullanarak bloglarınıza kendi web sitenizin adreslerini paylaşarak Folkd aracılığıyla backlink çalışması yapabilirsiniz.

Peki bu ne işimize yarar ?

Sitenizin daha çok trafik almasını sağlayarak kendi sitenizi daha önplanda tutmanızı ve daha fazla ilgi çekmesini sağlayabilirsiniz.

Folkd, sosyal bir yer imleme ve paylaşım platformudur. Kullanıcılar, çevrimiçi içerikleri kaydedebilir, paylaşabilir ve etkileşime geçebilir. Folkd, kullanıcılara web sayfalarını etiketleme ve kategorilere ayırma imkanı sağlar, böylece ilgi alanlarına göre içerikleri kolayca bulabilirler. Ayrıca, diğer kullanıcıların paylaştığı içerikleri keşfedebilir, takip edebilir ve yorum yapabilirsiniz. Folkd, kullanıcıların ilgi duydukları içerikleri paylaşmak, keşfetmek ve takip etmek için kullanabilecekleri kullanıcı dostu bir platform sunar.